MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je tehnika masaže drvenim elementima, 100% prirodna, bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže u odnosu na već poznate klasične masaže. Namijenjena je za osobe sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom. Maderoterapija stimuliše i popravlja ravnotežu energije, smanjuje stres i oslobađa mišiće i zglobove od bolova.

Cilj ove terapije je da se eliminišu toksini koji se skupljaju u različitim dijelovima tijela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, eliminiše zadržavanje vode, masti te koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice.

Kao rezultat maderoterapije abdomen postaje glatkog oblika, ruke postaju čvrste, struk tanak, glutealna regija je tanja, butine su zgodnije kao i kukovi i zadnjica.

Maderoterapija se preporučuje za: opuštanje tijela i uma, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, tonus i zatezanje, redukciju obima.

MADEROTERAPIJA JE POSEBNO EFEKTIVNA ZA:

REDUKCIJU STRUKA

ELIMINACIJU SJEDALNOG DIJELA NA BOKOVIMA

ZATEZANJE BUTINA I NOGU

DEFINISANJE NOGU