NJEGA OBRVA I TREPAVICA

EKSTENZIJE TREPAVICA

Ugradnja volumenskih trepavica - prirodni volumen

Puno više od zamjene za maskaru, u trenu naglašava pogled i očima daje jednu novu dimenziju. Prirodni volumen bazira se na nadogradnji svake prirodne dlake uz dodatak svilenih trepavica.

Ugradnja volumenskih ekstenzija full Glan look

Ukoliko želite postići glamurozan izgled, ekstra volumen, onda ova metoda pristaje baš Vama. Imate prirodno kratke i rijetke trepavice, mrzite nanositi maskaru ili se bavite sportom, onda je ovo pravo rješenje za Vas.

Uklanjanje ekstenzija trepavica

Radi se posebnom tečnošću namijenjenoj za uklanjanje trepavica, da biste izbjegli čupkanje i da ne biste oštetili prirodne trepavice.

NJEGA TREPAVICA I OBRVA

Nanošenje seruma za rast trepavica i obrva

Udvostručuje volumen trepavica i obrva, produžava ih i čini snažnijim. Hrani i regeneriše trepavice i obrve.

Oblikovanje i farbanje obrva

Tretman koji savršeno definiše prirodnu ljepotu obrva kroz jedinstven proces. Proces uključuje pet tehnika oblikovanja obrva: šišanje, čupanje voskom, čupkanje pincetom, nijansiranje i iscrtavanje olovkom.

Oblikovanje obrva

Idealno za žene sa neposlušnim, asimetričnim i “neurednim” obrvama, šišanjem, čupanjem voskom i čupkanjem pincetom možete dobiti potpuno nov oblik obrva.

Farbanje trepavica

Profesionalno farbanje trepavica je pouzdaniji i trajniji način naglašavanja trepavica od maskare. Farbanjem trepavica postižete efekat gušćih i tamnijih trepavica, bez nanošenja maskare.